Hoe goed gevonden worden met Google?

Google Ads, SEO, YouTube en Video!

Video

Video verhoogt uw vindbaarheid. Met een eigen YouTube kanaal met een trailer (promotievideo van uw website) kunt u al aangeven waarop u gevonden wenst te worden binnen Google. Door de video(‘s) op te nemen binnen uw website die 100% Google vriendelijk is geschreven neemt uw vindbaarheid enorm toe!

Maak eenvoudige video’s, plaats ze op uw eigen YouTube kanaal en sluit ze in op de juiste pagina’s van uw website. Bedenk dat u bij elke video (!) circa veertig zoektermen kunt opgeven waarop u gevonden wenst te worden. Het spreekt voor zich dat die woorden wel betrekking moeten hebben op de inhoud van uw video.

Teldata

Teldata zorgt er voor dat uw website geoptimaliseerd is voor Google en dus goed gevonden gaat worden door Google. Dat kan worden gerealiseerd met een eigen YouTube kanaal, 100% Google vriendelijk geschreven teksten en een uitgekiende Google Ads campagne.

Vergeet daarbij niet dat het belangrijk is dat uw website veilig, mobiel vriendelijk en snel is!

Goed gevonden worden met Google begint bij een duidelijke, zakelijke online marketing strategie, een eerlijk budget, een juiste aanpak en duidelijke afspraken.

Goed gevonden worden met Google

Goed gevonden worden met Google

Google Ads

Google meet de kwaliteit van Google Ads campagnes. Een Adwords campagne moet dus professioneel opgezet worden met de juiste zoekwoorden en relevante advertenties. Dat, in samenhang met goed geschreven teksten, een eigen YouTube kanaal en video zorgt uiteindelijk voor meetbaar resultaat.

Google SEO

Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij er voor dat Google uw website goed kan indexeren. Binnen de Google Ads campagne zijn alle pagina’s van de website 100% Google vriendelijk geschreven. De bedoeling van SEO is dat u relevante teksten voor uw bezoekers schrijft maar dat u ook rekening houdt met de manier waarop een pagina door Google geïndexeerd wordt.

Links

Links naar uw website moet u als het ware verdienen. Dat bereiken wij door relevante teksten te schrijven waarvan anderen het de moeite waard vinden om naar te linken. Het is een proces dat tijd vergt en op een natuurlijke manier moet verlopen. Met de Google Adwords campagne in combinatie met link opbouw helpt Teldata dit proces op een menselijke manier te versnellen door adequaat die websites uit te kiezen die voor een goede, relevante link zorgen zodat de vindbaarheid van uw website zal toenemen.

Websitehosting

Google meet de laadsnelheid van uw website. Bezuinig niet op uw websitehosting! Teldata heeft een Optima+ pakket van € 25,00 per maand inclusief een SSL certificaat, Litespeed cache, technisch onderhoud en kleine aanpassingen binnen de website.

Goed gevonden worden met Google en Teldata Online Marketing Bussum - Gooise Meren

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Recensies van klanten: 9.4/10 83 reviews