Google Ads campagnes

Met oog voor jouw budget

Professionele Google Ads campagnes

De professionele Google Ads campagnes van Teldata worden opgezet volgens de laatste richtlijnen van Google. De website wordt geoptimaliseerd voor Google.

Teldata start een Google Ads campagne op door eerst in te stellen in welke regio er geadverteerd gaat worden en maakt dan de juiste advertentiegroepen met bijbehorende zoektermen en relevante advertenties aan. De biedingen worden per zoekterm handmatig ingesteld, de uitsluitingszoekwoorden worden in de diverse campagnes geplaatst en er worden diverse extensies aangemaakt zoals locatie extensie, oproep extensie, site-links en extra vermeldingen van diensten of producten. Alles voor kwaliteit!

Zo maakt u optimaal gebruik van de vertoningen van uw Google Ads campagne.

Google klikbudget

Het Google klikbudget is bepalend voor de vertoningen en de klikken die er dagelijks ontvangen kunnen worden. Teldata adviseert om op te starten met een klikbudget van minimaal €10,00 per dag. Zo kan bijvoorbeeld goed gemeten worden hoe het vertoningspercentage van de advertenties zich verhoudt tot de concurrentie. In de tweede maand van de campagne ontvangt u tot maximaal €120,00 extra klikbudget als promotie.

Google Ads campagnes van Teldata

Google Ads campagnes worden professioneel opgezet en de advertenties worden gemaakt door een vakkundige tekstschrijver.

Er wordt een van te voren afgesproken dagbudget ingesteld en het verbruikte budget wordt via automatische afschrijving door Google afgeschreven. Er zijn dus geen verborgen – of extra kosten.

Facturering voor het Teldata beheer gaat per maand of kwartaal.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op