Teldata Google Ads

Google Ads campagne voor ontstoppingsbedrijven

Een Google Ads campagne van Teldata voor ontstoppingsbedrijven is een goede investering omdat de Google Ads campagne professioneel is opgezet zodat u gegarandeerd merkt dat de campagne voor u werkt, omzet genereert.

Wij komen regelmatig Google Ads campagnes van ontstoppingsbedrijven tegen die voor verbetering vatbaar zijn. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden die een door ons gemaakte Google Ads campagne voor uw bedrijf te bieden heeft.

Onze aanbieding

Wij starten uw campagne op voor €400,00. Daarvoor maken wij uw regionale campagne, advertentiegroepen, zoektermen, extra informatie (extensies) voor bij de advertenties, stellen wij uw regio en telefoonnummer in zodat u ook direct gebeld kunt worden. Daarna beheren wij uw professionele campagne voor slechts €200,00 per maand.

Als u kunt rekenen weet u dat u die kosten zeer snel terug verdient.

Prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Uw website en uw Google Ads campagne

Omdat wij ons gespecialiseerd hebben in Google Ads valt het ons natuurlijk op als wij op internet bepaalde advertenties tegenkomen die eigenlijk niet vertoond zouden moeten worden. Zo kan het zijn dat er van u een advertentie vertoond wordt als er binnen uw regio gezocht is op tips voor het ontstoppen van gootsteen of wat kost een ontstoppingsveer? In principe wilt u daar als professioneel bedrijf niet op gevonden worden toch? En zeker niet als mensen hebben gezocht op verstopping en dan een lichamelijke verstopping bedoelen…Nou, zoek er maar eens op.

Relevantie

Belangrijk is dat de zoekenden binnen Google vinden waar zij naar op zoek zijn. Voor u is het belangrijk dat de zoekenden vinden wat u te bieden heeft als ze op zoek zijn naar uw ontstoppingsdiensten.

Relevantie spreekt daarbij een grote rol. Stel; iemand zoekt binnen Google naar potloden, vervolgens klikt hij of zij op een advertentie waarin de zoekterm met potloden in voorkomt en daarna krijgt deze persoon een pagina voorgeschoteld met informatie over pennen? Die is direct weg!

Voor Google een reden om de kwaliteit van uw advertentie te verlagen en daardoor zal uw advertentie nauwelijks vertoond worden. Gemiste kans dus.

Het heeft dus geen zin om advertenties te vertonen als men zoekt naar: gratis ontstopper, tips om gootsteen te ontstoppen of hoe met plastic zak en water de wc ontstoppen. Dat is zonde van de klikkosten maar ook van de advertentievertoningen waarop niet geklikt wordt. Dat zorgt namelijk voor een lagere kwaliteit van de campagne en duurdere klikken.

Over Teldata

Als Google Ads specialist richten wij ons al jaren met websites op vindbaarheid door o.a. goed geschreven teksten en pagina’s die door Google goed geïndexeerd kunnen worden. Dat verhoogt namelijk de vindbaarheid.

Deze pagina’s zijn uitermate geschikt om als landingspagina’s bij een Google Ads campagne ingezet te worden. Zeker als het gaat om pagina’s voor Google Ads campagnes voor ontstoppingsbedrijven.

Wij zetten Google Ads voor ontstoppingsbedrijven op die een zeer goede kwaliteitsscore bij Google hebben en dat zal betere posities, lagere klikprijzen en een zeer goede besteding van het budget opleveren.

Bij ons ben je met een Google Ads campagne voor ontstoppingsbedrijven verzekerd van een kwaliteitscampagne!

Google Ads voor ontstoppingsbedrijven

Recensies van klanten: 9.4/10 83 reviews