Hoog in Google met links

Met relevante linkopbouw meer waardering van Google!

Hoog in Google met links

Teldata richt zich op vindbaarheid. Op meer bezoekers dus.
Wij maken een uitgekiende Google Ads campagne door binnen je WordPress website Google vriendelijke pagina’s voor je bezoekers te schrijven. Deze website pagina’s kunnen dan goed als landingspagina’s voor je Google Ads campagne dienen.
Daarnaast zou je kunnen denken aan het opbouwen van relevante links naar je website. Met relevante links stijgt je waardering bij Google maar links naar je website moet je als het ware verdienen door relevante teksten te schrijven waarvan anderen het de moeite waard vinden om naar te linken. Dat kan ook door op andere websites blogs te schrijven met links naar de voor jou belangrijk(st)e pagina’s.
Omdat de pagina’s goed zijn geschreven, goed geïndexeerd worden door Google en er ook nog eens goede links naar de pagina’s door Google gemeten worden, is het mogelijk om een voorsprong te nemen op de concurrenten met dezelfde zoektermen/pagina’s. Maar dat alles heeft tijd nodig ook omdat wij alleen kiezen voor waardevolle links! Dit proces herhalen we maandelijks zodat we jouw website pagina(‘s) structureel kunnen doen laten stijgen.

Zo helpen we je om een natuurlijk linkprofiel te realiseren om je vindbaarheid te vergroten. Niet alleen op de korte termijn, maar juist voor de lange termijn.

Ons advies is daarom om te starten met 1 pagina/zoekterm en zodra deze voldoende is gestegen (top 5 positie) en daarna te starten met de volgende pagina/zoekterm.
Linkbuilding is maatwerk en begint bij Teldata vanaf € 275,00 per maand voor 1 pagina/zoekterm. Voor dit bedrag krijg je relevante links, relevante blogs, beheer en rapportage.
Uiteraard met de zekerheid dat wij zorgen voor meetbare resultaten, werken volgens de richtlijnen van Google en alleen handmatige plaatsingen en toetsingen doen.
Teldata is voorstander van het schrijven van relevante teksten en het inzetten van een uitgekiende Google Ads campagne omdat goede SEO in samenhang met het opbouwen van links in combinatie met blogs voor goede organische zoekresultaten kan zorgen maar deze resultaten komen altijd onder de Google Ads advertenties te staan.

Hoog in Google met links en Teldata

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Teldata start elke Google Ads – en Linkbuilding campagne op met duidelijke afspraken over doelstelling, budget en beheer.

Recensies van klanten: 9.4/10 83 reviews