Hoog in Google met video

Maak gebruik van YouTube!

Door gebruik van video verhoog je de vindbaarheid van je website.

Hoog in Google met 4 promotievideo’s voor € 400,00.

Hoog in Google met video

YouTube is van Google en samen met Google de meest gebruikte zoekmachine.

Video verhoogt je vindbaarheid. Met een eigen YouTube kanaal met een trailer (promotievideo van je website) kan je al aangeven waarop je gevonden wenst te worden binnen Google. Door de video(‘s) op te nemen binnen je website die 100% Google vriendelijk is geschreven neemt je vindbaarheid enorm toe!

Maak professionele bedrijfsvideo’s of eenvoudige slide shows, plaats ze op je eigen YouTube kanaal en sluit ze in op de juiste pagina’s van je website. Bedenk dat je bij elke video (!) circa veertig tags kunt opgeven waarop je gevonden wenst te worden. Het spreekt voor zich dat die woorden wel betrekking moeten hebben op de inhoud van je video en de bewuste pagina. Doordat zowel de video als de teksten relevant zijn kom je op zeker hoog in Google met video!

Hoog in Google met video door een eigen YouTube kanaal, pagina’s met 100% Google vriendelijk geschreven teksten en een uitgekiende Google Ads campagne.

Alles begint bij Teldata met een duidelijke, zakelijke online marketing strategie, een eerlijk budget, een juiste aanpak en duidelijke afspraken.