Teldata Google Ads

Goede vindbaarheid binnen Google met Teldata & Google Ads

Verhoog de vindbaarheid van je WordPress website!

Hoog in Google

Met de juiste aanpak vindbaar met Google

Hoog in Google. Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar website goed gevonden wordt door Google. Met de juiste strategie van Teldata zal de vindbaarheid van je website toenemen. Door goed in te spelen op de eisen die Google aan websites stelt bereiken wij optimale resultaten.

Daarnaast zetten wij Google Ads campagnes in zodat je zeker weet dat je hoog in Google staat omdat degenen die je producten of diensten zoeken jouw advertenties voorgeschoteld krijgen.

Binnen je website kunnen wij relevante video’s plaatsen en daarnaast kan ook Linkbuilding van toegevoegde waarde zijn. Maar alles begint bij een goede WordPress website en Teldata.

Snelheid & Veiligheid

Google stelt als eis dat de de zoekenden moeten vinden wat zij zoeken. Het is dan ook belangrijk om relevante teksten voor je bezoekers te schrijven. Maar daarmee ben je er nog niet. Google eist ook dat je website veilig is, snel geladen wordt en mobiel vriendelijk is.

De websites die Teldata oplevert zijn allemaal voorzien relevante teksten, een SSL veiligheidscertificaat en geschikt voor alle formaten beeldschermen. Daarbij is onze Litespeed website hosting in snelheid en service niet te overtreffen.

Prijzen

WordPress websites

Wij maken WordPress websites vanaf € 1.250,00 (vraag naar de voorwaarden) en dat is geen geld als u bedenkt dat je website is geoptimaliseerd voor Google: voorzien van relevante teksten, veilig, snel en mobiel vriendelijk.

Website hosting

Slechts   € 400,00 per jaar voor veilige, stabiele en snelle Litespeed website hosting, dagelijkse back-ups, het technische onderhoud en kleine aanpassingen binnen de website zonder dat daar direct kosten voor in rekening worden gebracht.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Onze WordPress websites voldoen aan alle gestelde eisen.

100% professioneel opgezet
24/7 toegang tot je eigen website
Geoptimaliseerd voor Google
Social media knoppen
Video implementatie
Betere vindbaarheid
Responsive dus mobiel vriendelijk
Veilig

Gebruiksvriendelijk
Geen verborgen of extra kosten
Constante updates van software en plug-ins
Technische ondersteuning
Servicegericht
Lage tarieven
Relevante teksten
Snelle laadtijd

Hoog in Google

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.