Hoog in Google met Teldata

Hoog in Google met Teldata

Verhoog de vindbaarheid van uw WordPress website!

Met de juiste aanpak hoog in Google

Hoog in Google. Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar website goed gevonden wordt door Google. Met de juiste strategie van Teldata zal de vindbaarheid van uw website toenemen. Door goed in te spelen op de eisen die Google aan websites stelt bereiken wij optimale resultaten.

Daarnaast zetten wij Google Ads campagnes in zodat u zeker weet dat u hoog in Google staat omdat degenen die uw producten of diensten zoeken uw advertenties voorgeschoteld krijgen.

Binnen uw website kunnen wij relevante video’s plaatsen en daarnaast kan ook linkbuilding van toegevoegde waarden zijn. Maar alles begint bij een goede WordPress website.

Snelheid & Veiligheid

Google stelt als eis dat de de zoekenden moeten vinden wat zij zoeken. Het is dan ook belangrijk om relevante teksten voor uw bezoekers te schrijven. Maar daarmee bent u er nog niet. Google eist ook dat uw website veilig is, snel geladen wordt en mobiel vriendelijk is.

De websites die Teldata oplevert zijn allemaal voorzien relevante teksten, een SSL veiligheidscertificaat en geschikt voor alle formaten beeldschermen. Daarbij is onze website hosting in snelheid niet te overtreffen.

Prijzen

WordPress websites

Wij maken WordPress websites vanaf € 375,00 en dat is geen geld als u bedenkt dat uw website is geoptimaliseerd voor Google: voorzien van relevante teksten, veilig, snel en mobiel vriendelijk.

Website hosting

Slechts   € 25,00 per maand voor veilige, stabiele en snelle website hosting, dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse back-ups, het technische onderhoud en kleine aanpassingen binnen de website zonder dat daar direct kosten voor in rekening worden gebracht.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Onze WordPress websites voldoen aan alle gestelde eisen.

Hoog in Google met de juiste aanpak van Teldata

100% professioneel opgezet
24/7 toegang tot uw eigen website
Geoptimaliseerd voor Google
Social media knoppen
Video implementatie
Betere vindbaarheid
Responsive dus mobiel vriendelijk
Veilig

Gebruiksvriendelijk
Geen verborgen of extra kosten
Constante updates van software en plug-ins
Technische ondersteuning
Servicegericht
Lage tarieven
Relevante teksten
Snelle laadtijd

Hoog in Google

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.