Kosten van een WordPress website

WordPress websites

Wat zijn de kosten voor een goede WordPress website?

Professionele aanpak

Wij maken WordPress websites vanaf een minimum bedrag van € 1.250,00. Maar de prijs is slechts een prijs. Leest u onderstaand wat u bij uw WordPress website aan service ontvangt en als u er van overtuigd bent dat uw opdracht voor het bouwen van een WordPress website professioneel wordt aangepakt, mail of bel ons dan.

Kosten van een WordPress website

Belangrijke aspecten

Bij het laten maken van een WordPress website zijn een aantal aspecten van doorslaggevend belang.

Veiligheid – Betrouwbaarheid – Conversie – Responsive design – Snelheid – Optimalisatie voor Google – Goede navigatie – Goede hosting – Back-ups – Onderhoud

Onze WordPress websites zijn mobiel vriendelijk, hebben een SSL certificaat om aan te geven dat uw website veilig is, hebben een snelle laadtijd en voldoen dus ook aan alle eisen van Google. Daarnaast zorgen wij voor relevante teksten, plaatsen afbeeldingen met alt-teksten zodat deze door Google goed geïndexeerd kunnen worden en, indien door u gewenst, plaatsen wij relevante video’s.

WordPress websites Teldata

Kosten van een WordPress website

De kosten van een WordPress website zijn natuurlijk variabel en afhankelijk budget en van de wensen en eisen die gesteld worden. Wij maken eenvoudige betaalbare website websites vanaf € 1.250,00 tot aan websites of webshops met modules en koppelingen aan administratieve systemen op maat.

Wij maken een offerte op maat aan de hand van uw budget, wensen en doelstellingen.

Optimalisatie van een WordPress website

In principe is elke website maatwerk. Elke door ons gemaakte WordPress website is geoptimaliseerd voor Google: voorzien van relevante teksten, veilig, snel en mobiel vriendelijk. Daarbij krijgt u extra optimalisatie plug-ins en op elke pagina contact- en telefoonbuttons.

Onze WordPress websites voldoen aan alle gestelde eisen.

100% professioneel opgezet
Responsive dus mobiel vriendelijk
Relevante teksten
Geoptimaliseerd voor Google
Social media knoppen
Video implementatie
Betere vindbaarheid

24/7 toegang tot uw eigen website
Gebruiksvriendelijk
Geen verborgen of extra kosten
Constante updates van software en plug-ins
Technische ondersteuning
Teldata is een servicegerichte partner
Lage tarieven

Website hosting

Naast de eenmalige kosten van een WordPress website zijn er ook de variabele kosten. Zo is er de registratie van uw domeinnaam, de website hosting en het onderhoud van uw WordPress website.  Wij hebben deze variabele kosten gekoppeld in het Optima + pakket. Met dit pakket bent u verzekerd van veilige en supersnelle hosting, updates, back-ups en kleine aanpassingen zonder dat daar direct extra kosten voor in rekening gebracht worden. Uw website dient natuurlijk veilig en betrouwbaar te zijn (vandaar dat wij ook een SSL certificaat bij uw website leveren) en zowel de WordPress software als de gebruikte plug-ins moeten steeds bijgewerkt worden.

Kosten van een WordPress website

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Recensies van klanten: 9.4/10 83 reviews