Nieuw logo YouTube

YouTube heeft voor het eerst in 12 jaar een nieuw logo.

Hieronder ziet u het oude en nieuwe YouTube logo.
YouTube nieuw logo

Vernieuwd logo
Nu staat er een rood vakje met play-knop vóór het logo. Volgens YouTube is het vernieuwde logo beter zichtbaar op allerlei schermen. Ook de website en app zijn vernieuwd. Het ontwerp van de site sluit beter aan bij het Material Design van o.a. Android.

Meer ruimte voor de video’s
Ook is de site minder kleurrijk en is er meer ruimte voor video’s. Er is keuze uit de standaard witte vormgeving en een donkere modus. In de mobiele app is er minder kleur rondom de video’s en zijn de knoppen naar de onderkant van het scherm verplaatst, voor eenvoudigere toegang.

Sneller of langzamer bekijken
Video’s kunnen voor- en achteruit afgespeeld worden door links of rechts op het scherm te tikken. Met elke tik spoel je de video tien seconden voor- of achteruit. Video’s sneller of langzamer bekijken kan nu ook op je tablet of mobiel en video’s hebben geen zwarte balken meer. De videospeler past zich aan aan het formaat van de video.

Uw website door Teldata laten maken? Of uw YouTube kanaal door Teldata laten maken? Bel of mail ons!

Nieuw logo YouTube

Nieuw logo YouTube

Teldata maakt uw eigen YouTube kanaal met een promotievideo van uw website voor een betere vindbaarheid op internet. Uw YouTube kanaal kunt u onbeperkt uitbreiden met video’s zodat u op al uw belangrijke pagina’s van uw website video’s kunt insluiten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Teldata Online Marketing

Nassaulaan 15A
1404 CL Bussum, Noord Holland / Nederland
Nederland
Telefoon: 0654366236
Kamer van Koophandel nummer: 67838375

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
ZondagGesloten

Route

Jouw locatie: Use my current location