Wat is een SSL certificaat

Taxibedrijf in Amsterdam met Google Ads en SEO

Teldata Google Ads en SEO

Voor Amsterdam Taxi Airport heeft Teldata de website aangepast en een Google Taxi Ads campagne aangemaakt. Binnen de website zijn er 3 pagina’s aangemaakt: Taxi Amsterdam Airport, Taxi Amsterdam Schiphol en Taxi Amsterdam Airport Transfers.

Met de Taxi Ads campagne gaat het goed. Bezoekers worden via de goede advertenties naar de goede pagina’s geleid en op de pagina’s zijn diverse mogelijkheden beschikbaar die de bezoekers kunnen gebruiken: direct bellen, direct reserveren en direct een ritprijs berekenen.

Voor wat betreft hoog in Google met SEO zijn er al resultaten bereikt. Dit komt mede door de goede teksten maar ook door het gebruik maken van de werkwijze van Teldata met video. Kijk maar eens op de pagina hoog in Google met video.

Al met al is het voor de zoekenden in Amsterdam eenvoudig geworden om een taxi Amsterdam Airport of een taxi Amsterdam Schiphol te vinden. Zowel door de Google Ads campagne als door de werkwijze van Teldata met SEO – search engine optimization – zoekmachine optimalisatie.

Het is en blijft moeilijk om als taxibedrijf in Amsterdam goed vindbaar te zijn maar door je als taxibedrijf te richten op 2 of 3 pagina’s die goed naar boven komen in Google zullen bezoekers ook de andere diensten van je taxibedrijf ontdekken.

Zo heeft Amsterdam Taxi Airport ook Private Taxi Tours in Amsterdam en omgeving en men merkt nu dat er door bezoekers van de website ook voor die service gekozen wordt. Alleen maar leuk toch?

Ook interesse in de mogelijkheden die Teldata je te bieden heeft? Maak een (bel)afspraak!

Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!

Wat is een SSL certificaat

Schoonmaakgoeroe blog over badkamer schoonmaken

De Schoonmaakgoeroe verhaalt in zijn blog over badkamer schoonmaken helder over hoe je professioneel de badkamer kan schoonmaken met de schoonmaakproducten van de Schoonmaakgoeroe.

In dit blog over badkamer schoonmaken komt naar voren dat het mogelijk is om je badkamer schoon te maken met gewenst resultaat. Jaap Niezen heeft ook nog een ander blog over de badkamer schoonmaken met azijn. Naast de humor die Jaap gebruikt staat ook dit blog vol met goede tips. Uiteraard legt Jaap uit dat er betere alternatieven zijn want schoonmaken met azijn is ouderwets en daar komt dan nog bij dat azijn een zwak zuur is en dus matig ontkalkt.

De Schoonmaakgoeroe adviseert de sanitairreiniger eco. Kijk er maar eens naar.

Er worden in het blog badkamer schoonmaken ook tips gegeven over regelmatige schoonmaak van de badkamer, het schoonmaken van de tegelwanden en het schoonmaken van de vloer. Kijk eens naar de sanitairmop eco die hiervoor gebruikt wordt.

Al met al zijn de blogs van de Schoonmaakgoeroe blogs die je aan het denken zetten over hoe je schoon kan maken en meer tijd voor jezelf kan overhouden!

Begrijpt u direct waarom de Schoonmaakgoeroe voor  het onderhoud van zijn website voor Teldata Online Marketing heeft gekozen.


Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!