Wat is een SSL certificaat

Professioneel Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf RRC richt zich op alle afvoer en -riool ontstoppingen.

Teldata heeft voor RRC een Google Ads campagne opgezet die gericht is op:

Bad afvoer ontstoppen

CV afvoer ontstoppen

Doucheputje ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Hemelwaterafvoer ontstoppen

Keukenafvoer ontstoppen

Riolering ontstoppen

Toilet ontstoppen

Wasmachine ontstoppen

Wastafel ontstoppen

Nadat Teldata de Google Ads campagne had opgezet volgens de werkwijze van Teldata was er direct al succes. Na de eerste 3 maanden stond de campagne er kwalitatief goed voor. Bezoekers kwamen met de goede zoektermen op de juiste pagina’s, namen van concurrenten waren uitgesloten evenals de zoektermen van merken en producten. Ondanks dat de biedingen van concurrenten torenhoog zijn, biedingen voor de 1e positie van boven de €9,00 zijn geen uitzondering, lukt het Teldata om de gemiddelde prijs per klik rond de €3,60 te houden en dat is heel knap gelet op het feit dat de gemiddelde positie toch 2.3 is!

Begrijpt u direct waarom RRC voor Google Ads van Teldata Online Marketing heeft gekozen.


Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!

Wat is een SSL certificaat

Taxibedrijf in Amsterdam met Google Ads en SEO

Teldata Google Ads en SEO

Voor Amsterdam Taxi Airport heeft Teldata de website aangepast en een Google Taxi Ads campagne aangemaakt. Binnen de website zijn er 3 pagina’s aangemaakt: Taxi Amsterdam Airport, Taxi Amsterdam Schiphol en Taxi Amsterdam Airport Transfers.

Met de Taxi Ads campagne gaat het goed. Bezoekers worden via de goede advertenties naar de goede pagina’s geleid en op de pagina’s zijn diverse mogelijkheden beschikbaar die de bezoekers kunnen gebruiken: direct bellen, direct reserveren en direct een ritprijs berekenen.

Voor wat betreft hoog in Google met SEO zijn er al resultaten bereikt. Dit komt mede door de goede teksten maar ook door het gebruik maken van de werkwijze van Teldata met video. Kijk maar eens op de pagina hoog in Google met video.

Al met al is het voor de zoekenden in Amsterdam eenvoudig geworden om een taxi Amsterdam Airport of een taxi Amsterdam Schiphol te vinden. Zowel door de Google Ads campagne als door de werkwijze van Teldata met SEO – search engine optimization – zoekmachine optimalisatie.

Het is en blijft moeilijk om als taxibedrijf in Amsterdam goed vindbaar te zijn maar door je als taxibedrijf te richten op 2 of 3 pagina’s die goed naar boven komen in Google zullen bezoekers ook de andere diensten van je taxibedrijf ontdekken.

Zo heeft Amsterdam Taxi Airport ook Private Taxi Tours in Amsterdam en omgeving en men merkt nu dat er door bezoekers van de website ook voor die service gekozen wordt. Alleen maar leuk toch?

Ook interesse in de mogelijkheden die Teldata je te bieden heeft? Maak een (bel)afspraak!

Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!