Wat is een SSL certificaat

Schoonmaakgoeroe blog over badkamer schoonmaken

De Schoonmaakgoeroe verhaalt in zijn blog over badkamer schoonmaken helder over hoe je professioneel de badkamer kan schoonmaken met de schoonmaakproducten van de Schoonmaakgoeroe.

In dit blog over badkamer schoonmaken komt naar voren dat het mogelijk is om je badkamer schoon te maken met gewenst resultaat. Jaap Niezen heeft ook nog een ander blog over de badkamer schoonmaken met azijn. Naast de humor die Jaap gebruikt staat ook dit blog vol met goede tips. Uiteraard legt Jaap uit dat er betere alternatieven zijn want schoonmaken met azijn is ouderwets en daar komt dan nog bij dat azijn een zwak zuur is en dus matig ontkalkt.

De Schoonmaakgoeroe adviseert de sanitairreiniger eco. Kijk er maar eens naar.

Er worden in het blog badkamer schoonmaken ook tips gegeven over regelmatige schoonmaak van de badkamer, het schoonmaken van de tegelwanden en het schoonmaken van de vloer. Kijk eens naar de sanitairmop eco die hiervoor gebruikt wordt.

Al met al zijn de blogs van de Schoonmaakgoeroe blogs die je aan het denken zetten over hoe je schoon kan maken en meer tijd voor jezelf kan overhouden!

Begrijpt u direct waarom de Schoonmaakgoeroe voor  het onderhoud van zijn website voor Teldata Online Marketing heeft gekozen.


Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!

Wat is een SSL certificaat

Laminaat schoonmaken Teldata en vindbaarheid

Laminaat schoonmaken Teldata en vindbaarheid is een korte uitleg over hoe je door middel van een goed blog, gebruik van SEO, video en Linkbuilding tot resultaten kan komen voor wat de betreft de vindbaarheid van sommige pagina’s binnen je website. Soms is het niet nodig om met je pagina in de top 3 van de organische zoekresultaten van Google te staan. Maar soms is het prettig als je een blog hebt geschreven waarvan je van mening bent dat het belangrijke informatie voor je eventuele bezoekers is, dat je pagina in de hoogste regionen is terug te vinden.

Het voorbeeld met schoonmaken van laminaat is best leuk. Nadat Jaap Niezen het blog had geschreven kwam de pagina niet hoger dan positie 43 binnen Google. Maar door de SEO nog eens goed door te lopen en hier en daar wat teksten aan te passen zagen we dat positie 34 bereikt werd. Niet slecht maar toch…. op de 3e pagina van de Google resultaten, niet echt om heel blij van te worden.

Dus werd besloten om met de pagina laminaat schoonmaken iets aan Linkbuilding te gaan doen. Via goede websites een link naar de pagina laminaat schoonmaken zou dan moeten zorgen voor een hogere positie. Er werden enkele kleine blogs geschreven en in die blogs stonden links naar diverse pagina’s maar ook naar laminaat schoonmaken.

Door op een goede manier te linken naar deze pagina werden de resultaten al beter. Wij waren erg benieuwd wat het insluiten van een video voor de vindbaarheid zou betekenen. Daar komen we later op terug want er dient een keuze gemaakt te worden voor een video, titel, tags en inhoud.

Op dit moment is de huidige positie 15.

Lees intussen meer over hoe je laminaat het beste kan schoonmaken met de professionele schoonmaakproducten van de Schoonmaakgoeroe.