Wat is een SSL certificaat

Schoonmaakgoeroe blog over laminaat schoonmaken

De Schoonmaakgoeroe is met zijn blog over o.a. vloeren schoonmaken (zie blog over laminaat schoonmaken) zeer duidelijk over hoe je professioneel vloeren dient schoon te maken.

Uiteraard met professionele schoonmaakproducten.Lees maar eens de diverse tips en bekijk de video’s met instructies.

Het voorbeeld betreffende het schoonmaken van laminaat staat garant voor een perfect schone vloer zoals dat ook geldt voor vloeren met linoleum/marmoleum, natuursteen en plavuizen. Voor alle vloeren geldt dat de vloeren eerst goed stofvrij gemaakt moeten worden met een stofwis systeem. Met een stofwis mop maak je namelijk de vloer beter stofvrij dan met een stofzuiger.

Dus als u uw laminaat of ander soort vloer goed wenst schoon te maken maak dan gebruik van de professionele producten en de tips van de Schoonmaakgoeroe.

Begrijpt u direct waarom de Schoonmaakgoeroe voor  het onderhoud van zijn website voor Teldata Online Marketing heeft gekozen.


Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!

Wat is een SSL certificaat

Google marketingmogelijkheden in Google Ads

Wanneer je zelfstandig ondernemer bent heb je misschien Google Adwords wel eens ingezet om te adverteren voor je bedrijf, producten of diensten. Met Google Adwords kan iedereen advertenties plaatsen binnen Google en op sites die Google-advertenties toelaten. De naam Google AdWords zal verdwijnen en plaats maken voor Google Ads. Er zullen nieuwe mogelijkheden bijkomen die het voor de kleine ondernemer gemakkelijker zal maken om advertenties te plaatsen.

Teldata heeft de website pagina’s aangepast aan de nieuwe naam:

Google Ads

Google Ads aanbieding

Google Ads voor ontstoppingsbedrijven

Google Ads voor taxibedrijven

Google Ads Bussum

Google Ads Gooise Meren

Google Ads Contact


Teldata is Google Ads Partner