Over Teldata

Over Teldata

Peter Osterop

Over Teldata

Over Teldata - Peter Osterop

Peter Osterop is oprichter en eigenaar van Teldata Online Marketing en heeft een geheel eigen visie op websites en online marketing.

Voor Peter is vindbaarheid het doel bij het maken van een WordPress website of – webshop. Uiteraard is het belangrijk om een professionele website te maken maar een goede positie in de zoekmachines, in Nederland voornamelijk Google, zodat u meer bezoekers op uw website ontvangt is natuurlijk waar het daadwerkelijk om gaat.

Een professionele website gemaakt door een webontwikkelaar met SEO deskundigheid, zoals Peter dat in zijn vingers heeft, zorgt voor optimaal resultaat.

Waarom Teldata Online Marketing uit Bussum?

Peter Osterop is een een webdesigner die transparant is en meedenkt over wat het beste is voor uw bedrijf. Door duidelijke afspraken weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet opgezadeld met onverwachte kosten.

Door zijn opleidingen, jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, opgebouwde kennis van WordPress, SEO en Google weet Peter waar het om gaat en wat er nodig is om tot goede resultaten te komen. Dat uit zich in professionele WordPress websites en kwalitatief hoogstaande Google Ads campagnes.

Peter Osterop

Webdesigner – tekstschrijver – Google Ads Partner

Teldata Online Marketing Bussum - Gooise Meren voor WordPress websites, Google Adwords, website hosting en websitheonderhoud

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Recensies van klanten: 9.4/10 83 reviews