SEO voor mobiele websites

Google gaat zich steeds meer richten op de inhoud van mobiele websites. Ergens in 2018 zal Google switchen naar de zogenaamde mobile-first index. Dat betekent dat Google rankings gaat bepalen gebaseerd op de kwaliteit van de mobiele versie van de website in plaats van die van de desktop versie. Google zal de kwaliteit, de performance (snelheid), de content en de gebruikerservaring door een Googlebot laten bepalen.

Niemand weet nog exact hoe dit proces gaat verlopen maar zeker is wel dat je mobiele website geen slap aftreksel van je desktop website moet zijn. Sommige websites plaatsen in de mobiele versie minder informatie of  maar duidelijk is wel dat de inhoud van beide versie gelijk zal moeten zijn om in de toekomst een goede ranking op basis van de inhoud van de mobiele website te behalen. Daarnaast geeft Google voorkeur voor websites op basis van  responsive webdesign.

Google presenteert je website op basis van de informatie die de server over de browser van de gebruiker heeft en op basis van de indeling van je website.

Ook belangrijk, wij schreven er al eerder over, is de snelheid van de mobiele website.

Fijn om te weten dat u bij ons aan het goede adres bent voor een snelle mobiele website en meer…

Als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen bij Google kunt u hier informatie vinden.

Uw website door Teldata laten maken? Bel of mail ons!

Website laten maken met snelle hosting

Teldata Online Marketing

Nassaulaan 15A
1404 CL Bussum, Noord Holland / Nederland
Nederland
Telefoon: 0654366236
Kamer van Koophandel nummer: 67838375

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
ZondagGesloten