Teldata Google Ads

Google Ads campagne voor taxibedrijven

Google Ads kan voor taxibedrijven een goede investering zijn als de Google Ads campagne professioneel is opgezet.

Wij komen regelmatig Google Ads campagnes van taxibedrijven tegen die voor verbetering vatbaar zijn. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden die een door ons gemaakte Google Ads campagne voor taxibedrijven te bieden heeft.

Wij hanteren met onze Taxi Ads campagnes speciaal voor taxibedrijven lage tarieven. Wij starten uw campagne op voor €400,00. Daarvoor maken wij uw regionale campagne, advertentiegroepen, zoektermen, extra informatie (extensies) voor bij de advertenties, stellen uw regio en telefoonnummer in zodat u direct gebeld kunt worden en daarna beheren wij uw campagne voor slechts €150,00 per maand. Voor dat lage bedrag per maand doen wij zeer veel werk voor u!

Prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Relevantie

Belangrijk is dat de zoekenden binnen Google vinden waar zij naar op zoek zijn. Voor u is het belangrijk dat de zoekenden vinden wat u te bieden heeft als ze op zoek zijn naar uw diensten.

Relevantie spreekt daarbij een grote rol. Stel; iemand zoekt binnen Google naar potloden, vervolgens klikt hij of zij op een advertentie waarin de zoekterm met potloden in voorkomt en daarna krijgt deze persoon een pagina voorgeschoteld met informatie over pennen? Die is direct weg!

Voor Google een reden om de kwaliteit van uw advertentie te verlagen en daardoor zal uw advertentie nauwelijks vertoond worden. Gemiste kans dus.

Het heeft dus geen zin om advertenties te vertonen als men zoekt naar: slechte taxi of taxi van Maastricht naar Den Helder terwijl uw taxibedrijf in Den Helder of een andere plaats is gevestigd. Dat is zonde van de klikkosten maar ook van de advertentievertoningen waarop niet geklikt wordt. Dat zorgt namelijk voor een lagere kwaliteit van de campagne.

Google Adwords voor Taxibedrijven

Uw website en uw Taxi Ads campagne

Omdat wij ons gespecialiseerd hebben in Google Ads valt het ons natuurlijk op als wij op internet bepaalde advertenties tegenkomen die eigenlijk niet vertoond zouden moeten worden. Zo kan het zijn dat er van u een advertentie vertoond wordt als er binnen uw regio gezocht is op Uber Taxi. In principe wilt u daar als erkend taxibedrijf niet op gevonden worden, maar ook niet op slechte taxi of gratis taxi zoals wij in onze uitleg onder relevantie uitleggen.

Taxi Adwords Teldata Bussum

Voorstel

Wij sturen u graag een voorstel met daarin onze werkwijze en de tarieven die wij hanteren voor een Google Taxi Ads campagne voor taxibedrijven. Uiteraard gericht op het adverteren binnen uw regio en naar die bestemmingen die voor u van belang zijn.

Door een campagne opnieuw op te zetten begint u met een schone lei aan een nieuwe campagne. Dus zonder de mindere resultaten uit het verleden.

Google Adwords Taxi

Over Teldata

Als Google Ads specialist richten wij ons al jaren met websites op vindbaarheid door o.a. goed geschreven teksten en pagina’s die door Google goed geïndexeerd kunnen worden. Dat verhoogt namelijk de vindbaarheid.

Deze pagina’s zijn uitermate geschikt om als landingspagina’s bij een Google Ads campagne ingezet te worden. Zeker als het gaat om pagina’s voor taxiritten gericht op bepaalde plaatsen of vliegvelden.

Als de Google Ads campagne ten opzichte van de concurrentie een betere kwaliteitsscore heeft zal dat u betere posities en lagere klikprijzen opleveren.

Bij ons bent u verzekerd van een kwaliteitscampagne!

Teldata Online Marketing Bussum - Gooise Meren - Google Adwords aanbieding

Als wij met u tot zaken komen doen wij geen zaken met een ander taxibedrijf binnen uw vestigingsplaats!

Recensies van klanten: 9.4/10 83 reviews