Taxi Marketing

Taxi Marketing met Google Adwords

Hoog in Google met Taxi Adwords!

Taxi Marketing en Google Adwords

Taxi Marketing met Google Adwords is voor taxibedrijven een goede investering.

Wij willen u hier graag advies over geven en willen graag met u in gesprek over de voordelen die een door ons gemaakte Google Adwords campagne voor taxibedrijven te bieden heeft.

Wij hanteren met onze actie Taxi Adwords speciaal voor taxibedrijven lage tarieven.

Over Teldata

Wij richten ons al jaren op vindbaarheid op internet door o.a. goed geschreven teksten voor websites en pagina’s zo te maken dat ze door Google goed geïndexeerd kunnen worden. Dat verhoogt, zeker met gebruik van video,namelijk de vindbaarheid.

De pagina’s die op deze manier zijn opgebouwd, zijn uitermate geschikt om als landingspagina’s bij een Google Adwords campagne ingezet te worden. Zeker als het gaat om pagina’s voor taxiritten!

Uw website en uw Taxi marketing

Uw website is geen visitekaartje maar een middel om in te zetten voor al uw Taxi marketing activiteiten. Uw website kunt u inzetten om te adverteren met Google Adwords, reserveringen via het contactformulier te ontvangen, prijsinformatie verstrekken en acties te starten die u, al dan niet via video, kunt delen op sociale media.

Google Adwords is het ultieme middel om binnen uw regio klanten te bereiken die op zoek zijn naar een taxi. Wij zijn u hierbij graag van dienst en hebben dan ook een goed aanbod voor u. Een Google Adwords campagne, wij noemen het een Taxi Adwords campagne, gericht op uw wensen en daarbij rekening houden met de wensen van uw bezoekers en Google. Als u interesse heeft kunt u ons altijd bellen of mailen.

Werkwijze

Wij sturen u graag ons voorstel met daarin onze werkwijze en de tarieven die wij hanteren voor een Google Taxi Adwords campagne. Uiteraard gericht op het adverteren binnen uw regio en naar die bestemmingen die voor u van belang zijn.

Als wij met u tot zaken komen doen wij geen zaken met een ander taxibedrijf binnen uw vestigingsplaats!

Taxi Marketing Teldata Online Marketing

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Als taxibedrijf kunt u zich ook aanmelden bij bedrijvenzone.com.