Taxibedrijf Utrecht

Voor Taxicentrale City Utrecht (TCU) heeft Teldata de website aangepast en linkbuilding toegepast. Binnen de website zijn inmiddels meer dan 42 pagina’s dusdanig aangemaakt dat bezoekers direct kunnen bellen of reserveren maar ook direct een ritprijs kunnen berekenen.

Het gaat om de pagina’s:

Taxi BilthovenTaxi Bilthoven SchipholTaxi BreukelenTaxi Breukelen SchipholTaxi BunnikTaxi Bunnik SchipholTaxi de BiltTaxi de Bilt SchipholTaxi de MeernTaxi de Meern SchipholTaxi HoutenTaxi Houten SchipholTaxi GroenekanTaxi Groenekan SchipholTaxi IJsselsteinTaxi IJsselstein SchipholTaxi Leidsche RijnTaxi Leidsche Rijn SchipholTaxi MaarssenTaxi Maarssen SchipholTaxi MaarssenbroekTaxi Maarssenbroek SchipholTaxi MaartensdijkTaxi Maartensdijk SchipholTaxi NieuwegeinTaxi Nieuwegein SchipholTaxi UtrechtTaxi Utrecht SchipholTaxi Utrecht tarievenTaxibusje UtrechtTaxi VianenTaxi Vianen SchipholTaxi VleutenTaxi Vleuten SchipholCheap taxi UtrechtElektrische taxi UtrechtGoedkope taxi UtrechtGroepsvervoer UtrechtGroepsvervoer taxibusjeRolstoel taxi UtrechtRolstoel taxi NieuwegeinRolstoel taxi ZeistRolstoeltaxi Utrecht.

De meest van deze pagina’s staan in de top 10 van Google en door op een natuurlijk wijze linkbuilding toe te passen zullen deze posities vastgehouden worden. De verwachting is echter dat deze pagina’s nog meer zullen gaan stijgen.

Voor wat betreft hoog in Google met SEO zijn er al resultaten bereikt. Dit komt door de gehanteerde teksten maar ook door het gebruik maken van de werkwijze van Teldata met video. Kijk maar eens op de pagina hoog in Google met video.

Ook interesse in de mogelijkheden die Teldata je te bieden heeft? Maak een (bel)afspraak!

Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!