WordPress website laten maken Bussum

Teldata Online Marketing

WordPress website laten maken

Website laten maken

Nieuwe website laten maken met goede hosting en service?

Als ondernemer weet u dat uw website meer is dan een visitekaartje. Nieuwe bezoekers doen een eerste indruk op als zij bijvoorbeeld via Google Ads op uw website komen. Die eerste indruk kan dan maar beter in één keer goed zijn.

Het is dan prettig om te weten dat uw website technisch in orde is en voldoet aan alle huidige eisen maar ook aan de eisen van Google voldoet.

Uw website krijgt pagina’s met goede teksten, een responsive design zodat uw website op alle beeldschermformaten goed zichtbaar is, op alle pagina’s een contact- en telefoonknop, interne en externe links en ook nog eens twee gratis links naar uw website vanaf bedrijvenzone.com.

Met onze website hosting krijgt u een SSL certificaat voor aantoonbare veiligheid, een snelle laadtijd en standaard back-ups.

Wilt u uw website laten maken door mensen met verstand van zaken? Maak een afspraak om kennis te maken met onze manier van werken. Aan de hand van uw budget en eisen komen wij er samen wel uit.

Wij staan voor u klaar!

WordPress websites laten maken in Bussum

100% professioneel opgezet
Responsive dus mobiel vriendelijk
Relevante teksten
Geoptimaliseerd voor Google
Social media knoppen
Contact knoppen
Video implementatie
Betere vindbaarheid
24/7 toegang tot uw eigen website
Gebruiksvriendelijk
Geen verborgen of extra kosten
Snelle en veilige hosting
Technische ondersteuning
Optimale service
Constante updates van software en plug-ins
Lage tarieven

Website hosting

De website hosting van uw WordPress website hebben wij gekoppeld aan het technische onderhoud. Uw website dient veilig te zijn (vandaar dat wij een SSL certificaat bij uw website leveren) en zowel de WordPress software als de gebruikte plug-ins moeten steeds bijgewerkt worden. Daarnaast doen wij ook kleine aanpassingen aan uw website.

WordPress website laten maken

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Recensies van klanten: 9.4/10 83 reviews