WordPress website hosting

Veilig – Snel – Back-ups – Voordelig

 • Webhosting

  Bij Teldata krijgt u niet zomaar webhosting. Wij zijn verbonden met een supersnel netwerk. Uw website staat op een veilige en geïsoleerde server dankzij gebruik van CloudLinux. Wij bieden ondersteuning voor HTTP/2 en PHP 7, geven onze klanten onbeperkt SSL Certificaten en bieden voor iedereen LSCache in RAM, OPCACHE en een geoptimaliseerde MySQL Database.

  Elk pakket komt standaard met DirectAdmin, een SSL Certifcaat, onbeperkte e-mail mogelijkheden en nog veel meer!

 • Veilig en stabiel

  Door gebruik te maken van CloudLinux kunnen we een stabiele en veilige omgeving voor uw website bieden. CloudLinux biedt u als klant meer vrijheid dan bij traditionele shared hosting en zorgt ervoor dat wij geweldige prestaties en uptime kunnen bieden. Onze servers worden dag en nacht gemonitord en draaien in een virtuele cluster voor extra stabiliteit en schaalbaarheid. Onze servers hebben Xeon-processoren, supersnelle SSD’s en een 1 Gbps verbinding voor geweldige snelheid.

 • Veiligheid

  Elke dag, elke week en elke maand maken wij back-ups. Onze servers zijn beschermd tegen aanvallen en uw webapplicaties worden automatisch geupdate. Daarbij zijn al uw gegevens bij ons veilig opgeslagen, scannen wij onze servers pro-actief en accepteren wij alleen veilige wachtwoorden.

 • Lightweight Virtualized Environment

  Beter bekend als een geïsoleerde eigen omgeving. Op deze manier heeft u geen last van andere gebruikers op de server en staan uw bestanden veilig. Dankzij CageFS heeft u uw eigen bestandsysteem en resources die u kunt benutten en wordt u beschermd tegen aanvallen. Een aparte geoptimaliseerde databaseserver zorgt ervoor dat uw site nog sneller is.

 • Snelheid

  Supersnelle NVMe M.2 SSD’s (opvolger van standaard SSD’s), Voldoende RAM, CDN-integratie, LiteMage caching en gegarandeerde resources voor een optimale benadering van uw website. Dankzij onze website optimalisatie bent u ervan verzekerd het maximale uit uw website te halen.

 • Flexibiliteit

  Met ons supermoderne en geïsoleerde platform heeft u geen last van andere gebruikers dankzij geavanceerde
  CloudLinux technologie. Alle pakketten komen met SSH toegang, DirectAdmin en de mogelijkheid tot het kiezen van eigen PHP-versies.

 • 24/7 ondersteuning

  Onze helpdesk gaat net dat stapje verder. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit. We zijn er namelijk ook in de avonduren en in het weekend. Ons team staat altijd voor u klaar!

Teldata Online Marketing Bussum - Gooise Meren voor WordPress websites, Google Adwords, website hosting en websitheonderhoudAlle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Teldata WordPress website hosting Optima

Teldata staat voor vindbaarheid; optimalisatie voor Google. Omdat Google waarde hecht aan websites die veilig, snel en responsive zijn, zorgt Teldata voor WordPress websites en WordPress website hosting pakketten die aan al deze eisen voldoen. En meer… want de ene WordPress website is de andere niet. Vandaar dat Teldata naast de website hosting pakketten voor WordPress websites en webshops ook diverse onderhoudspakketten heeft samengesteld. Samen met het gebruik van Litespeed en Google Quic maakt dit van Teldata een unieke website hosting provider met optimale service.

Teldata WordPress website hosting

Recensies van klanten: 9.4/10 83 reviews