WordPress website onderhoud

WordPress website hosting Optima + onderhoud en technische updates.

Website problemen?

Als service verlenende webhosting leverancier zijn wij tot veel in staat. Als u problemen met uw website of website hosting problemen ervaart, zijn wij dan ook graag van dienst.

Tarieven

Wij werken tegen zeer redelijke tarieven maar bekijken eerst wat uw website problemen zijn alvorens aan de slag te gaan.

Oplossingen

Uiteindelijk gaat het er om dat uw website weer in de lucht is en goed onderhouden wordt inclusief het maken van back-ups!

Bel of mail ons en wij zullen binnen 4 werkuren reageren.

 • Oplossen van problemen

  Bel of mail ons voor meer informatie.

 • Zorgeloos

  Geen zorgen meer om uw website door back-ups.

 • 24/7 Online

  Wij monitoren 24/7 de uptime van uw website.

WordPress website onderhoud en updates

Het is als ondernemer goed om een professionele website te laten bouwen maar dan begint het onderhoud; veiligheidsupdates, kleine wijzigingen, nieuwe plug-ins en vindbaar blijven. U kunt uw WordPress website onderhoud en updates zelf doen maar u kunt het ook uitbesteden aan Teldata. Als wij voor u uw WordPress website hebben gemaakt, maakt u gebruik van ons Hosting Optima + Onderhoud zodat u precies weet wat de jaarlijkse kosten van het WordPress website onderhoud zijn.

Teldata in Bussum zorgt ervoor dat alle kleine wijzigingen die u doorgeeft, snel op de website zijn geplaatst. Hosting, technisch onderhoud, kleine aanpassingen aan uw website tegen een vast bedrag zonder verrassingen achteraf.

Verhuizen WordPress website

U heeft al een goede WordPress website maar u bent niet tevreden met uw huidige hosting provider of uw WordPress website is traag? Verhuis dan naar een gespecialiseerde WordPress provider; Teldata. Wij maken back-ups, kopiëren, maken re-directs aan om SEO waarde die opgebouwd is te behouden, et cetera. Uitmuntende service en snelle hosting tegen scherpe tarieven. Zodat u zonder zorgen kunt ondernemen.

Voor het verhuizen van uw website brengen wij geen kosten in rekening. Uiteraard wel voor de domeinnaamregistratie, de website hosting en het onderhoud.

 • Back-ups

  Dagelijks, wekelijks en maandelijks. Met nacontrole.

 • Beheer

  Wij zijn oplettend en denken mee over uitbreidingen en oplossingen.

 • Vaste tarieven

  Een vast bedrag per jaar zonder onverwachte kosten bij problemen.

 • Verhuizingen

  Zonder bijkomende kosten.

 • Veilig

  Uw website met SSL certificaat.

 • WordPress website hosting Optima + Updates + Onderhoud

  WordPress websites

  Stabiele, veilige, snelle website hosting inclusief alle software updates en onderhoud aan uw website. Prijs is inclusief registratie .nl domeinnaam, websitehosting, SSL certificaten, technisch onderhoud, back-ups en kleine wijzigingen aan uw website.

  € 400,00 per jaar inclusief .nl domeinnaam.

 • WordPress webshop hosting Optima + Updates + Onderhoud

  WordPress webshops

  Stabiele, veilige, snelle webshop hosting inclusief alle software updates en onderhoud aan uw webshop. Prijs is inclusief registratie .nl domeinnaam, websitehosting, SSL certificaten, WooCommerce plug-ins, technisch onderhoud, back-ups en kleine wijzigingen aan uw webshop.

  € 450,00 per jaar inclusief .nl domeinnaam.

Teldata Online Marketing Bussum - Gooise Meren voor WordPress websites, Google Adwords, WordPress website hosting en WordPress Website onderhoud

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Recensies van klanten: 9.4/10 83 reviews