WordPress websites

WordPress websites

Veilig – Responsive – Snel – Geoptimaliseerd voor Google

WordPress websites van Teldata

Voor de kosten van een WordPress website hoeft u het tegenwoordig niet meer te laten. Teldata maakt mobiel vriendelijke websites met een SSL certificaat (veilig) en een zeer snelle laadtijd. Mede dankzij onze Litespeed website hosting en het gebruik van onder andere Google Quic voldoen onze WordPress websites aan alle eisen van Google. Standaard zijn de pagina’s voorzien van relevante teksten en afbeeldingen met alt-teksten zodat deze door Google goed geïndexeerd kunnen worden.  Een relevante slide video (goed voor uw vindbaarheid) kan vanuit uw YouTube kanaal binnen uw website opgenomen worden.

WordPress websites Teldata

Prijzen

WordPress website

Wij maken WordPress websites voor elk budget maar in principe is elke website maatwerk en heeft elke ondernemer een ander doel met zijn of haar website. Alle door ons gemaakte WordPress websites voldoen aan alle gestelde eisen en zijn ook geoptimaliseerd voor Google: voorzien van relevante teksten, veilig, snel en mobiel vriendelijk. Daarbij krijgt u extra optimalisatie plug-ins en op elke pagina contact- en telefoonbuttons.

Wij maken een offerte op maat aan de hand van uw budget, wensen en doelstellingen.

Website hosting

Veilige, stabiele en snelle website hosting, dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse back-ups, het technische onderhoud en kleine aanpassingen zonder dat daar direct kosten voor in rekening worden gebracht. Bedenk hierbij dat alleen al de website hosting die wij u aanbieden bij andere providers stukken duurder is. Wij maken back-ups van uw website zodat bij eventuele calamiteiten uw website snel weer online is.

Wat de kosten van een WordPress website ook zijn, al onze websites
voldoen aan alle gestelde eisen.

 

100% professioneel opgezet
Responsive dus mobiel vriendelijk
Relevante teksten
Geoptimaliseerd voor Google
Social media knoppen
Video implementatie
Betere vindbaarheid

24/7 toegang tot uw eigen website
Gebruiksvriendelijk
Geen verborgen of extra kosten
Constante updates van software en plug-ins
Technische ondersteuning
Optimale service
Lage tarieven

Website hosting

De website hosting van uw WordPress website hebben wij gekoppeld aan het technische onderhoud. Uw website dient veilig te zijn (vandaar dat wij een SSL certificaat bij uw website leveren) en zowel de WordPress software als de gebruikte plug-ins moeten steeds bijgewerkt worden. Daarnaast doen wij ook kleine aanpassingen aan uw website.

Teldata Online Marketing Bussum - Gooise Meren voor WordPress websites, Google Adwords, website hosting en websitheonderhoud

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.