YouTube

Voor vindbaarheid met video!

Google

YouTube is van Google en het zijn de meest gebruikte zoekmachines.

Video verhoogt de vindbaarheid van je website. Met jouw eigen YouTube kanaal kan je gericht je doelgroep benaderen door het plaatsen van professionele bedrijfsvideo’s of eenvoudige slide shows.

Jouw kanaal is echt van jouw zolang als dat je ondernemer bent! En ook nog eens zonder dat daar kosten tegenover hoeven te staan want je kan je eigen YouTube kanaal zelf aanmaken.

Teldata maakt jouw eigen YouTube kanaal met slide shows van teksten en afbeeldingen van je website. De slide shows zullen wij op de door jou gewenste pagina’s van je website plaatsen. Daarna is het aan jou om het kanaal daadwerkelijk te gaan gebruiken en in te zetten voor een betere vindbaarheid.

Geen behoefte aan slide video’s? Kies dan voor een eigen YouTube kanaal met een trailer (promotievideo) met teksten en afbeeldingen van je website en plaats de trailer op de daarvoor bestemde pagina. Je bezoekers, inmiddels circa 70% via mobiele apparaten, kan je zo een korte samenvatting van de pagina voorschotelen. Dat op zich is als een voordeel te beschouwen maar doordat je bezoekers op je pagina naar de video blijven kijken, merkt Google dat de zoekenden gevonden hebben wat zij zochten. En dat zal je positie binnen Google alleen maar ten goede komen.

Alles begint bij Teldata met een duidelijke, zakelijke online marketing strategie, een eerlijk budget, een juiste aanpak en duidelijke afspraken.

Alle zoekwoorden die je opneemt bij de slide shows die je binnen je eigen YouTube kanaal plaatst, worden opgenomen in de Google database. Daardoor gaat je vindbaarheid eenvoudigweg omhoog. Door de slide shows in je webpagina’s op te nemen komen zowel je webpagina’s als je video’s binnen de zoekresultaten naar boven.

YouTube en Teldata voor vindbaarheid

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Recensies van klanten: 9.4/10 83 reviews