YouTube

YouTube

Voor vindbaarheid.

Google

YouTube is van Google en samen met Google de meest gebruikte zoekmachine.

Video verhoogt uw vindbaarheid. Met uw eigen YouTube kanaal kunt u gericht uw doelgroep benaderen door het plaatsen van professionele bedrijfsvideo’s of eenvoudige slide shows.

Uw kanaal is van u zolang als dat u ondernemer bent zonder dat daar kosten tegenover hoeven te staan want u kunt uw eigen kanaal zelf aanmaken. Uitbesteden kan natuurlijk ook.

Teldata maakt uw eigen kanaal met 4 slide shows van teksten en afbeeldingen van uw website. De slide shows zullen wij op de door u gewenste pagina’s van uw website plaatsen. Daarna is het aan u om het kanaal daadwerkelijk te gaan gebruiken en in te zetten voor een betere vindbaarheid.

Geen behoefte aan 4 slide video’s? Kies dan voor een eigen YouTube kanaal met een trailer (promotievideo) met teksten en afbeeldingen van uw website en plaats de trailer op de daarvoor bestemde pagina. Uw bezoekers, inmiddels meer dan 60% via mobiele apparaten, kunt u zo een korte samenvatting van de pagina voorschotelen. Dat op zich is als een voordeel te beschouwen maar doordat uw bezoekers op uw pagina naar de video blijft kijken, merkt Google dat de zoekende gevonden heeft wat hij of zij zocht. En dat zal uw positie binnen Google alleen maar ten goede komen.

Alles begint bij Teldata met een duidelijke, zakelijke online marketing strategie, een eerlijk budget, een juiste aanpak en duidelijke afspraken.

Alle zoekwoorden die u opneemt bij de slide shows die u binnen uw eigen kanaal plaatst, worden opgenomen in de Google database. Daardoor gaat uw vindbaarheid omhoog. Door de slide shows in uw webpagina’s op te nemen komen zowel uw webpagina’s als uw video’s binnen de zoekresultaten naar boven.

YouTube en Teldata voor vindbaarheid

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.